EHBO en BHV certificering voor kinderdagverblijven

Bij EHBO TRAINER bieden we gespecialiseerde EHBO- en BHV-cursussen voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Onze certificering is NIKTA-gecertificeerd, en dit betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Voldoen aan wetgeving

Onze certificering voldoet aan zowel de eisen van de Arbowet (BHV) als de Wet Kinderopvang (Akkoord IKK), waardoor je volledig in lijn bent met de wetgeving.

Verhoogde kwaliteit

De Wet Innovatie van Kwaliteit Kinderopvang (IKK) heeft als doel de kwaliteit van kinderopvang te verhogen. Onze cursussen dragen bij aan dit doel door pedagogisch medewerkers en gastouders op te leiden met up-to-date kennis en vaardigheden.

Gespecialiseerd

We bieden specifieke cursussen, zoals de “BHV-K” met NIKTA-certificering, die gericht zijn op de kinderopvang. Deze cursussen zijn efficiënt en afgestemd op de behoeften van kinderdagverblijven.

Ministerieel erkend

Onze certificaten worden erkend door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), wat aantoont dat we aan de hoogste normen voldoen.

Deskundig advies

Heb je vragen over de Wet IKK, veranderingen voor pedagogisch medewerkers, of de juiste certificaten? Neem gerust contact met ons op via info@ehbotrainer.nl voor deskundig advies.

Wacht niet langer om de vaardigheden te verwerven
die levens kunnen redden!

Investeer in de veiligheid en kwaliteit van je kinderdagverblijf met onze NIKTA-gecertificeerde EHBO en BHV cursussen. Samen kunnen we een veilige omgeving creëren waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.