Wil je een cruciale rol spelen in noodsituaties op de werkplek? Doe mee met onze basis BHV cursus die in slechts één dag wordt gegeven. Leer over levensreddend handelen, brandpreventie, effectieve ontruiming en strategieën voor brandvertraging.

Waarom kiezen voor onze basis BHV cursus?

Efficiënt leren

Verwerf essentiële kennis en vaardigheden binnen één dag, met nadruk op levensreddend handelen, ontruiming en brandvertragingstechnieken.

Praktische inzichten

Leer praktisch hoe je snel en doeltreffend kunt handelen in noodsituaties, zodat je jouw collega’s en werkplek veilig kunt houden.

Certificaat

Na voltooiing ontvang je een certificaat dat jouw bekwaamheid als Bedrijfshulpverlener aantoont.

De BHV cursus geeft je voldoende kennis en kunde om een effectieve BHV organisatie te hebben in het MKB en Retail bedrijfsleven. Wil je uitgebreide kennis en vaardigheden opdoen met betrekking tot brandbestrijding en het gebruik van blusmiddelen? Doe mee met onze Brand en Blus module die welke maar 1 dag  in beslag neemt.

Waarom kiezen voor onze Brand en Blus Module?

Uitgebreide training

Duik diep in brandbestrijding, leer verschillende soorten branden herkennen en effectief blussen met diverse blusmiddelen.

Praktische oefeningen

Oefen met echte blusapparatuur en simuleer brandscenario’s om zelfvertrouwen op te bouwen.

Certificering

Na voltooiing ontvang je een certificaat dat jouw expertise in brandbestrijding en blussen bevestigt.

Schrijf je nu in voor onze BHV cursussen en modules!

Wacht niet langer om de vaardigheden te ontwikkelen die van vitaal belang zijn om de veiligheid op de werkplek te waarborgen. Schrijf je vandaag nog in voor onze BHV cursussen en modules en maak een verschil in noodsituaties. Samen kunnen we een veiligere werkomgeving creëren.