Veiligheid op de werkvloer is van cruciaal belang, en als BHV Instructeur speel je hierin een essentiële rol. Bij EHBOtrainer.nl bieden we een uitgebreide 5-daagse opleiding waarin je alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet om als gecertificeerde BHV Instructeur aan de slag te gaan. Deze cursus is ideaal voor wie zijn of haar carrière een boost wil geven en anderen wil leren hoe ze levens kunnen redden.

Waar gaan we op in?

  • zelf trainingen geven
  • proefstage lopen
  • incl. certificeringen

De cursus:

  • vanaf €910 pp.
  • duur: 5 dagen

Wat kun je verwachten?

Onze opleiding is praktisch en compleet, met modules over reanimatie voor volwassenen en kinderen, EHBO, brandbestrijding, ontruiming en didactische lesmethoden. Bovendien kun je deelnemen aan een proefstage, waar je meelift met ervaren instructeurs en alvast de praktijk proeft. Na afronding van de cursus ben je klaar om zelfstandig trainingen te geven, of dat nu in loondienst is, als zzp’er, of als erkende verwijsopleider van EHBOtrainer.nl.

Extra begeleiding en certificeringen

Bij EHBOtrainer.nl stopt de ondersteuning niet bij het behalen van je diploma. Wij begeleiden je graag naar eventuele verdere specialisaties, zoals Nikta Instructeur, NIBOT Instructeur, EFR Instructeur, of Nederlandse Reanimatie Instructeur. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en vergroot je jouw kennis en mogelijkheden in het werkveld.

Neem de leiding in veiligheid – Boek nu!

Ontdek de mogelijkheden en bereid je voor op een nieuwe stap in jouw carrière. Word dé specialist die bedrijven helpt voldoen aan de wettelijke BHV-verplichtingen, terwijl je bijdraagt aan een veilige werk- en leefomgeving.